gaseste-ti locuinta perfecta!Despre noi

ASCOM imobiliare este una dintre companiile imobiliare importante din Bucuresti, cu o experienta de 22 ani în crearea, dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor sai.

Obiectivul ASCOM il reprezinta abordarea în mod profesionist a cerintelor clientilor sai corporativi, institutionali sau privati, întarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe încredere, respect si integritate.

Pachetul de servicii imobiliare oferit, este rezultatul abordarii minutioase a complexitatii fiecarui aspect al cererii unui client. Chiar daca lucreaza pentru proprietari, chiriasi, cumparatori sau investitori, ASCOM ofera servicii imobiliare integrate care cuprind coordonare juridica, analiza taxelor aferente tranzactiilor, planificare strategica si asistenta negociere.

Succesul solutiilor si strategiilor ASCOM este liantul integrator al modalitatilor de pozitionare si de crestere a notorietatii companiei pe piata imobiliara.

Modul de abordare a clientilor si principiile proprii de afaceri sunt în centrul activitatilor companiei.

Principalul obiectiv al ASCOM îl reprezinta furnizarea de servicii profesionale clientilor privati, corporativi si institutionali, întarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe încredere si respect.

Pentru o dezvoltare de succes ASCOM imobiliare promoveaza în rândul angajatilor sii valorile sale fundamentale precum standarde profesionale înalte, integritate, demnitate si, nu în ultimul rând, munca în echipa. Din 1993 si pana în prezent, ASCOM imobiliarea investit numeroase resurse pentru a furniza o pregatire superioara propriilor angajati, ceea ce a constituit una dintre strategiile prezentei de succes pe piata de profil.

Echipa ASCOM va multumeste pentru atentia acordata si va doreste SUCCES IN AFACERI!

Carmen Busi
Modul de abordare a clientilor si principiile proprii de afaceri sunt în centrul activitatilor mele. Principalul meu obiectiv îl reprezinta furnizarea de servicii profesionale, întarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe încredere si respect. Succesul solutiilor si strategiilor este liantul integrator al modalitatilor de pozitionare si de crestere a notorietatii companiei pe care o conduc , pe piata imobiliara, tocmai de aceea cred ca pot fi alaturi de dumneavoastra in aceste momente dificile pe care le traversam.

Carmen Busi
Manager
Consilierul tau in solutii imobiliare
tel. 0744.622.131 / 0729.77.77.77

Sebastian Busi
Jurist, membru fondator al agentiei imobiliare Ascom

Consilierul tau in solutii imobiliare
tel. 0728.778.778

Exclusivitati