Inchiriere apartament 2 camere Herastrau

inchiriere apartament 2 camere herastrau_1_302. inchiriere apartament 2 camere herastrau_1_302.
inchiriere apartament herastrau ascom 2jpg302
inchiriere apartament herastrau ascom 3jpg302
inchiriere apartament herastrau ascom 4jpg302
inchiriere apartament herastrau ascom 5jpg302
inchiriere apartament herastrau ascom 6jpg302
inchiriere apartament herastrau ascom 7jpg302
inchiriere apartament herastrau ascom 8jpg302
Image Slider
94 m2
2 camere
Etaj: 8/10
Corina Barbu

Inchiriere apartament de lux, 2 camere Herastrau

Apartamentul propus spre inchiriere se afla situat in zona Herastrau - Ambasada Chinei intr-un ansamblu rezidential.
Suprafata utila este de 75 mp, terasa 19 mp, decomandat, cu vedere foarte frumoasa spre Herestrau.
Etaj 8/10, complet utilat si  mobilat modern, finisaje de lux, garaj subteran optional contra cost, facilitate condominium,  curte interioara cu gradina si loc de joaca pentru copii .

Complexul residential NORTH AREA LAKE VIEW este situat in zona de Nord a Bucurestiului, in imediata apropiere a celui mai mare Parc din Capitala - Herastrau, avand priveliste spre Lacul Floreasca si Parcul Bordei. NORTH AREA LAKE VIEW se invecineaza cu cel mai exclusivist cartier Bucurestean - Primaverii si este la numai cateva minute de centrele financiare, complexul comercial Baneasa, linii de transport in comun, statia de metrou Aurel Vlaicu, precum si scoli si gradinite

DESCRIEREA ANSAMBLULUI
Redefinind tiparele despre ceea ce inseamna lux si rafinament al comfortului, NORTH AREA LAKE VIEW integreaza patru cladiri oferind 200 apartamente, locuri de parcare dar si spatii amenajate de o echipa specializata in peisagistica.
Structurat pe un regim de inaltime de 2S+P+7E+8R  complexul gazduieste deopotriva garsoniere spatiose, apartamente exclusiviste de 2, 3, 4 si 5 camere dar si duplexuri, toate avand terasa. Parterul este conceput pentru a oferi servicii de diferite tipuri: de la magazine apartinand brand-urilor de lux, pana la saloane de frumusete ori restaurante, ce vor beneficia de intrari separate. Curtea interioara este de aproximativ  3000 mp si este amenajata cu fantani arteziene, loc de joaca pentru copii, spatii verzi, gazon, si conifere. Accesul in interiorul complexului NORTH AREA LAKE VIEW se va face pe baza de cartela, securizarea intrarii fiind completata de o receptie pazita 24h/24.

Pret inchiriere: 750 euro

Facilitati
Termopan
Lift
Ac
Instalatii sanitare noi
Balcon
Usa metalica
Interfon
Bucatarie utilata
Instalatii electrice noi