gaseste-ti locuinta perfecta!Termeni si conditii

Reguli de accesare site www.ascom.ro

Vă rugam citiţi cu atenţie înainte de a folosi această pagină de internet

Scopul acestei pagini de internet este de a da acces consumatorilor la informaţii despre  proprietăţi imobiliare care sunt puse in vânzare sau închiriere în cadrul firmei Ascom imobiliare , de asemenea de a furniza infomaţii din piata imobiliară care v-ar putea interesa si ajuta in luarea unei decizii importanta pentru dumneavoastra.

Informaţii despre agentia Ascom imobiliare sunt de asemenea prezente pe site. Pentru a asigura un climat sigur şi decent pentru toţi vizitatorii site-ului, noi am stabilit aceste “reguli de accesare”. Prin accesarea oricărei zone din site-ul http://www.ascom.ro/ vă obligaţi să respectaţi toate regulile şi condiţiile de mai jos.

Dacă nu sunteti de acord cu toate regulile şi condiţile din reguli de accesare vă rugam să nu folosiţi acest site.

Pentru confortul  dumneavoastra, Ascom imobiliare poate furniza link-uri către alte pagini web care v-ar putea interesa.

Cu toate acestea Ascom imobiliare nu controlează toate aceste pagini şi nu este responsabil pentru conţinutul lor şi de asemenea nu este responsabil pentu acurateţea şi temeinicia informaţilor, conţinute în aceste pagini de web. Ascom imobiliare isi rezerva dreptul de a permite vizitatorilor site-urilor sa isi publice propriile oferte pe site-ul: http://www.ascom.ro

Mai mult decât atât, regulile de confidenţialitate Ascom imobiliare sunt aplicabile numai când vă aflaţi la pagina noastră de web.

Din momentul în care aţi trecut către o alta pagină trebuie să citiţi regulile lor de confidenţialitate înainte de a le încredinţa informaţii personale. Dacă decideţi să accesaţi alte pagini de web asociate cu această pagină o faceţi pe riscul dvs. Ascom imobiliare îşi rezervă dreptul de a modifica si inceta orice link sau program link in orice moment.

Materialele conţinute în acest site sunt furnizate “aşa cum sunt”, fără reprezentare sau garanţii de nici un fel. Ascom imobiliare în mod expres nu işi asumă astfel de reprezentare şi garanţii, exprese sau implicite, incluzând fără limitarea garanţiilor de titlu. Ascom imobiliare nu garantează acurateţea şi completitudinea informaţilor, textelor. Graficelor, link-uilor sau oricăror elemente conţinute în aceste materiale. Ascom imobiliare poate face schimbări acestui site în orice moment şi fără notificare prealabilă. În timp ce firma a  făcut orice încercare de a furniza informaţii corecte şi actuale in acest site, ascom imobiliare nu poate garanta corectitudinea, întregimea şi actualitatea informaţilor. Informaţile conţinute pe site-ul ascom.ro pot conţine greşeli tehnice, tipografice, sau de alta natura. Ascom imobiliare îşi rezerva dreptul de a face orce modificări în acest site, precum şi îmbunătăţiri ale informaţilor conţinute, în orice moment şi fără notificare prealabilă.

În nici o circumstanţă Ascom imobiliare nu va fi responsabilă pentru nici un fel de pagube rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site incluzând dar nelimitat la pagube directe, indirecte, accidentale, speciale sau ca şi consecinţă, chiar dăcă ascom imobiliare a fost notificată de posibilitatea unor astfel de pagube. Pentru că unele jurisdicţii interzic excluziunile şi limitările de responsbilitate pentru pagube accidentale şi ca şi consecinţă, limitările de mai sus nu se referă la dvs.

Ascom imobiliare îşi rezervă dreptul de a face schimbări la site-ul http://www.ascom.ro  şi la acesti termeni si condiţii, în orice moment prin actualizare şi încărcare pe site de date sau orice alt material.

Se recomandă să vizitaţi acest site din când în când şi să revizuiţi aceşti termeni şi condiţii care vă obligă. Folosirea de către dvs a acestui site ca urmare a acestor schimbări constituie acordul dvs şi sunteţi subiect al acestor termeni şi condiţii în noua formă. Dacă orice schimbare este neacceptabilă, singura dvs soluţie este să nu mai utilizaţi acest site.

 

ECHIPA  – ASCOM ESTATE GRUP S.R.L.

Exclusivitati