Ascom
tipareste

ID Proprietate 429Vanzare triplex 6 camere HerastrauSuprafata: 196 m2
Camere: 6
Etaj: 3+4+5

Agent: Carmen Busi
Contact: Bd. Unirii nr. 57, Bl.E4, sc.3, et.7, ap.87/2, sector 3, Bucuresti
Office: +(40) 729.777.777
Mobil: +(40) 371.444.333
Email: office@ascom.ro

Pret: €440,000Alte informatii

 

Vanzare triplex 6 camere Nordului - Herastrau

 

ASCOM va prezinta spre vanzare o proprietate exclusivista, aflata in Herastrau, in imediata apropriere a  parcului. Proprietatea este destinata persoanelor care apreciaza rafinamentul si bunul gust si care isi doresc un anumit stil de viata.


Desfasurat pe o suprafata 252,25 mp, apartamentul este dispus pe trei nivele, dupa cum urmeaza: la primul etaj vom gasi bucataria deschisa, o zona de dining, livingul, un grup sanitar; la etajele 2 si 3 accesul se face fie prin intermediul unui lift privat, fie pe scarile din lemn masiv. Parterul este practic o zona deschisa, spatiul fiind organizat astfel incat sa fie  practic dar si elegant. Pentru serile racoroase, avem la dispozitie un semineu pe gaz.
La etajul al doilea vom gasi 3 dormitoare , doua bai si doua holuri, dresinguri si spatii de depozitare,  totul amenajat cu un bun gust si rafinament desavarsit.


Ultimul etaj ofera acces la un dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing si cu acces catre o terasa in suparafata de 40mp, amenajata cu mobilier de exterior, perfect pentru o seara linistita.


Mobilierul acestui apartament este efectuat la comanda pentru aceasta proprietate si atent selectionat de catre un designer, urmand o linie eleganta si rafinata.


Locuind aici, veti benefica de parcare subterana, acces la o piscina privata si la sauna, discounturi semnificative pentru restaurant, salon de coafura si centre de fitness. De asemenea, paza este non stop, accesul se face prin intermediul unei bariere, existand si supraveghere video.

 

Pret vanzare:  440.000 euro

 

 

 Facilitati

Termopan
Lift
Centrala
Ac
Parcare
Instalatii sanitare noi
Balcon
Usa metalica
Interfon
Bucatarie utilata
Renovat
Instalatii electrice noi

Alte poze