Vanzare apartament 3 camere Drumul Taberei

Vandut
vanzare apartament 3 camere drumul taberei_1_295. vanzare apartament 3 camere drumul taberei_1_295.
vanzare apartament timisoara ascom 2jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 3jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 4jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 5jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 7jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 8jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 9jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 10jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 11jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 12jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 13jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 15jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 22jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 23jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 24jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 25jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 17jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 27jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 18jpg295
vanzare apartament timisoara ascom 26jpg295
Image Slider
76 m2
3 camere
Etaj: 1/4
Carmen Busi

Vanzare apartament  3 camere Drumul Taberei, Bd. Timisoara 35C, Bloc NAUTILUS

Apartamentul propus spre vanzare se afla situat stradal pe Bd. Timisoara, intre Plaza Romania si AFI Palace Cotroceni. Blocul constructie 2015-2016 este unic, exclusivist. Desi are doar 4 etaje, este dotat cu lift. La parterul blocului se afla un spatiu comercial care va fi in curand ocupat de un supermarket. Mai sunt disponibile 2 apartamente cu 3 camere si 3 duplexuri.

Imbratisand variatiile de culoare si luciul natural al lemnului de-a lungul intregului spatiu, pentru a conferi un design superb,  apartamentul pe care avem placerea sa vi-l prezentam astazi, face ca acesta sa se prezinte vizitatorului intr-un mod cu adevarat atemporal. 

In acest apartament se poate observa simplitatea si bucuria ce radiaza chiar si fara prezenta unor elemente de decor, liniile simple de design, paleta cromatica simpla dar alternata, pe alocuri, texturile comfortabile, materialele naturale utilizate precum lemnul, transforma spatiile apartamentului intr-o zona sofisticata, moderna dar ideala pentru relaxare. Lumina naturala inunda toate colturile casei, in absolut toate incaperile, paleta cromatica utilizata este de asemenea pastrata calda si primitoare. Astfel, acest apartament devine un spatiu pregatit pentru oaspetii de orice varsta si in acelasi timp, confortabil pentru viitorul sau proprietar. Nuantele calde  imprima veselie si ofera design-ului modern o explozie de energie dulce. Astfel, putem observa ca acest spatiu modern, de zi, sta departe de tonurile vibrante de culori, optand in schimb pentru nuante de alb, beige, nuante de lemn cald dar si pete de culoare citrica. Dormitoarele folosesc aceeasi schema de culori neutre, ce tinde spre nuante de alb, pastrand insa ca si culoare de accent maro-ul  lemnului natural. Deosebit de interesante sunt spatiile vitrate, ce confera o senzatie de libertate si siguranta.  Desfasurat pe o suprafata construita de 76mp  metri patrati, apartamentul de 3 camere (livingul si cele 2 dormitoare) impreuna cu cele 2 bai si balconul, face parte dintr-un imobil finalizat in Septembrie 2016.

Finisajele sunt de calitate, apartamentul se preda la cheie. Beneficiaza de centrala proprie de apartament.

Pentru ca ar fi mult mai multe de spus despre aceasta proprietate, noi va invitam sa o vizionam impreuna fiind siguri ca si Dvs. veti fi fascinati de frumusetea ei!

Pret vanzare 88.000 Euro, TVA 5% inclus

 

 

 

Facilitati
Termopan
Lift
Centrala
Instalatii sanitare noi
Balcon
Usa metalica
Interfon
Instalatii electrice noi