Vanzare apartament 3 camere in zona UNIRII - Alba Iulia

Vandut
vanzare apartament 3 camere in zona unirii alba iulia_1_112. vanzare apartament 3 camere in zona unirii alba iulia_1_112.
vanzare apartament alba iulia ascom 2jpg112
vanzare apartament alba iulia ascom 3jpg112
vanzare apartament alba iulia ascom 5jpg112
vanzare apartament alba iulia ascom 4jpg112
Image Slider
80 m2
3 camere
Etaj: 1
Carmen Busi

Vanzare apartament 3 camere in zona UNIRII -  Alba Iulia,  in rond.

Imobilul este amplasat chiar in rondul din Piata Alba Iulia, la numai cateva minute de Piata Unirii, oferind familiilor si persoanelor care locuiesc aici toate facilitatile de care au nevoie – acces usor la mijloacele de transport in comun de suprafata, la statia de metrou Dristor, la scoli si gradinite pentru familiile cu copii, acces la diverse alte servicii urbane, servicii medicale la clinicile medicale din zona. Pentru cumparaturile zilnice si pentru petrecerea timpului liber, Mall Vitan se afla la numai 2 minute de imobil,iar  pentru intalnirile cu cei apropiati exista numeroase cafenele si restaurante in Piata Alba-Iulia.

Apartamentul este situat la etajul 1/8 si are finisaje de calitate: gresie, faianta, termopan, parchet, aer conditionat. Bucataria este inchisa, iar apartamentul dispune de 3 balcoane, 2gs.  Suprafata apartamentului este de 80mp. Vedere rond Alba Iulia.Blocul a fost construit in 1990 si are pazaumana la scara.
Apartamentul se poate vinde  nemobilat sau mobilat.


Pret: 135.000 euro

Facilitati
Termopan
Lift
Ac
Instalatii sanitare noi
Balcon
Usa metalica
Renovat
Instalatii electrice noi