Vanzare apartament duplex 3 camere Drumul Taberei

Vandut
vanzare apartament duplex 3 camere drumul taberei_1_299. vanzare apartament duplex 3 camere drumul taberei_1_299.
vanzare duplex timisoara ascom 2jpg299
vanzare duplex timisoara ascom 3jpg299
vanzare duplex drumul taberei ascom 3jpg299
vanzare duplex drumul taberei ascom 2jpg299
vanzare duplex drumul taberei ascom 1jpg299
vanzare apartament timisoara ascom 27jpg299
vanzare apartament timisoara ascom 18jpg299
vanzare apartament timisoara ascom 17jpg299
vanzare duplex timisoara ascom schita londrajpg299
vanzare duplex timisoara ascom schita tokiojpg299
Image Slider
84 m2
3 camere
Etaj: 3-4
Carmen Busi

Vanzare duplex et. 3 si 4 bloc nou Drumul Taberei, Bd. Timisoara, Bl. Nautilus

Apartamentul propus spre vanzare se afla situat stradal pe Bd. Timisoara, intre Plaza Romania si AFI Palace Cotroceni. Blocul constructie 2015-2016 este unic, exclusivist. Desi are doar 4 etaje, este dotat cu lift. La parterul blocului se afla un spatiu comercial care va fi in curand ocupat de un supermarket. Mai sunt disponibile 2 apartamente tip duplex.
Imbratisand variatiile de culoare si luciul natural al lemnului de-a lungul intregului spatiu, pentru a conferi un design superb, duplexul pe care avem placerea sa vi-l prezentam astazi, face ca acesta sa se prezinte vizitatorului intr-un mod cu adevarat atemporal.
In acest apartament se poate observa simplitatea si bucuria ce radiaza chiar si fara prezenta unor elemente de decor, liniile simple de design, paleta cromatica simpla dar alternata, pe alocuri, texturile comfortabile, materialele naturale utilizate precum lemnul, transforma spatiile apartamentului intr-o zona sofisticata, moderna dar ideala pentru relaxare. Lumina naturala inunda toate colturile casei, in absolut toate incaperile, paleta cromatica utilizata este de asemenea pastrata calda si primitoare. Astfel, acest apartament devine un spatiu pregatit pentru oaspetii de orice varsta si in acelasi timp, confortabil pentru viitorul sau proprietar. Nuantele calde imprima veselie si ofera design-ului modern o explozie de energie dulce. Astfel, putem observa ca acest spatiu modern, de zi, sta departe de tonurile vibrante de culori, optand in schimb pentru nuante de alb, beige, nuante de lemn cald dar si pete de culoare citrica. Dormitoarele folosesc aceeasi schema de culori neutre, ce tinde spre nuante de alb, pastrand insa ca si culoare de accent maro-ul lemnului natural. Deosebit de interesante sunt spatiile vitrate, ce confera o senzatie de libertate si siguranta. Desfasurat pe o suprafata construita de 84mp, apartamentul de 3 camere (livingul si cele 2 dormitoare) impreuna cu cele 2 bai si balconul, face parte dintr-un imobil finalizat in Septembrie 2016. Este repartizat pe 2 nivele, la nivelul inferior regasim livingul cu bucataria,un grup sanitar si holul de intrare. Din living, o scara ne poarta pasii spre cele doua dormitoare si baia principala aflate la etajul superior.
Finisajele sunt de calitate, apartamentul se preda la cheie. Beneficiaza de centrala proprie de apartament.
Pentru ca ar fi mult mai multe de spus despre aceasta proprietate, noi va invitam sa o vizionam impreuna fiind siguri ca si Dvs. veti fi fascinati de frumusetea ei!
Pret vanzare 88.000 Euro, TVA 5% inclus

Facilitati
Termopan
Lift
Centrala
Instalatii sanitare noi
Gaze
Balcon
Usa metalica
Interfon
Instalatii electrice noi