Vanzare penthouse de lux Baneasa

vanzare penthouse de lux baneasa_1_165. vanzare penthouse de lux baneasa_1_165.
inchiriere penthouse baneasa 2jpg165
inchiriere penthouse baneasa 3jpg165
inchiriere penthouse baneasa 4jpg165
inchiriere penthouse baneasa 5jpg165
inchiriere penthouse baneasa 6jpg165
inchiriere penthouse baneasa 7jpg165
inchiriere penthouse baneasa 8jpg165
inchiriere penthouse baneasa 9jpg165
inchiriere penthouse baneasa 10jpg165
inchiriere penthouse baneasa 12jpg165
inchiriere penthouse baneasa 13jpg165
inchiriere penthouse baneasa 14jpg165
inchiriere penthouse baneasa 15jpg165
inchiriere penthouse baneasa 16jpg165
inchiriere penthouse baneasa 17jpg165
inchiriere penthouse baneasa schitajpg165
inchiriere penthouse baneasa vitraliujpg165
Image Slider
546 m2
6 camere
Etaj: 4/4
Carmen Busi

 

Vanzare penthouse in zona exclusivista, Baneasa

 

Va prezentam un exemplu exceptional de combinatie intre lux, spatialitate si confort. Prin insasi imaginea sa, aceasta locuinta aduce in prim-plan un anturaj clasic, de un rafinament deosebit. Imobilul in care se afla apartamentul este un bloc foarte bine securizat, foarte civilizat, construit in 2008, situat in Baneasa, in vecinatatea Ambasadei SUA.


        Apartamentul decomandat este situat la ultimul etaj a unui bloc de 4 niveluri. Are o suprafata construita de 324mp si este compartimentat in 6 camere, 4 bai, bucatarie si 3 terase in suprafata totala de 221,35mp. Apartamentul este compus din living cu zona de dinning, bucatarie, 3 dormitoare, 1 birou, 4 bai  si trei terase.


       Te vei bucura de momente de relaxare in livingul spatios de 86mp, inundat de lumina naturala gratie spatiilor vitrate mari iar in zona de dinning vei putea lua masa alaturi de prieteni. Din living vei avea acces catre una dintre cele trei terase precum si catre camerele destinate odihnei. Pentru a echilibra lumina naturala si a crea si alte puncte de interes s-au ales pentru camera de zi cateva lumini inteligent plasate precum si o zona special conceputa cu tavan din vitraliu care accentueaza personalitatea imobilului. Dormitorul matrimonial in suprafata de 45mp este aerisit si dispune de baie proprie de 13mp dotata cu cada si cabina de dus. Celelalte trei dormitoare sunt amenajate pentru copii, avand fiecare dintre ele dressing si baie proprie. Terasa principala a apartamentului este una generoasa si ofera o vedere superba asupra intregii zone Baneasa.


        Confortul termic este asigurat iarna de catre centrala imobilului, vara de catre aparatele de aer conditionat iar geamurile sunt de tip termopan. Dispui de conexiune la internet, cablu tv si telefon si ai parte de mai multa siguranta cu usa metalica. Intrarea se face direct din lift in apartament, paza si supraveghere video non-stop, iar blocul are garaj subteran, unde beneficiati de doua locuri de parcare.
       Bucataria in suprafata de 18,30mp  este complet mobilata si echipata. Aici, conform tendintelor contemporane in materie de design s-au folosit nuante calde, atmosfera fiind imbogatita prin tonuri solare si finisaje de cea mai buna calitate.
       Baile dispun de lumina din ambundenta si sunt mobilate si utilate cu obiecte sanitare de calitate superioara, perdele si draperii de lux.

Apartamentul se preteaza pentru resedinta de lux a  unui diplomat sau reprezentantul unei ambasade.

Pretul de vanzare al penthouse-ului este de 1.000.000 euro.

Pret inchiriere 5000 euro

Facilitati
Termopan
Alarma
Lift
Centrala
Ac
Parcare
Instalatii sanitare noi
Balcon
Usa metalica
Boxa
Bucatarie utilata
Instalatii electrice noi