Vanzare vila Corbeanca

de vanzare vila p1m in paradisul verde corbeanca_1_172. de vanzare vila p1m in paradisul verde corbeanca_1_172.
vanzare vila corbeanca ascom 1jpg172
vanzare vila corbeanca ascom 3jpg172
vanzare vila corbeanca ascom 4jpg172
vanzare vila corbeanca ascom 5jpg172
vanzare vila corbeanca ascom 6jpg172
vanzare vila corbeanca ascom 7jpg172
vanzare vila corbeanca ascom 8jpg172
vanzare vila corbeanca ascom 9jpg172
vanzare vila corbeanca ascom 10jpg172
vanzare vila corbeanca ascom 11jpg172
vanzare vila corbeanca ascom 12jpg172
vanzare vila corbeanca ascom 13jpg172
vanzare vila corbeanca ascom 14jpg172
vanzare vila corbeanca ascom 15jpg172
vanzare vila corbeanca ascom 16jpg172
Image Slider
424 m2
7 camere
Nivele: P+1+M
Corina Barbu

De vanzare vila P+1+M in Paradisul Verde, Corbeanca, 7 camere (4 +1 dormitoare), suprafata utila 373 mp, suprafata teren 791 mp(deschidere 20 m la strada), amprenta la sol a casei 160 mp.
Vila a fost finalizata in anul 2007, fiind realizata din caramida cu fundatie de beton, cu izolatie exterioara de 10 cm. Este acoperita cu acoperis Lindab, culoare maro (grena) inchis.
La interior, finisajele utilizate au fost de cea mai buna calitate: parchet masiv din stejar brazilian, tapet si piatra decorativa pentru decorarea peretilor, usi pinum culoare nuc.
Ferestrele sunt din aluminiu, cu finisaj tip lemn, culoare nuc iar la fiecare fereastra sunt glafuri din travertin.
In fiecare camera, in bucatarie si pe holul scarii (in zona dinspre mansarda) este montat cate un aparat de aer conditionat LG / whirlpool.
Fiecare baie are geam de aerisire, instalatiile sanitare sunt produse de firma Hansa iar gresia si faianta de firma Marazzi (Italia).
La exterior, vila este placata cu piatra naturala, iar fiecare fereastra are obloane din aluminiu reglabile, de aceeasi culoare ca ferestrele.
Vila dispune de spatii generoase, fiind impartita dupa cum urmeaza: la parter, exista un living + dining in suprafata de 63 mp, o bucatarie deschisa in suprafata de 19 mp, un grup sanitar cu dus, chiuveta si wc in suprafata de 5 mp, un birou in suprafata de 13 mp si un spatiu tehnic de 3 mp. Bucataria este mobilata cu mobilier Nolte (Germania) in stare perfecta si este complet utilata si echipata cu aparatura Siemens (grill electric, cuptor electric, aragaz, masina de spalat vase, hota cu evacuare in exteriorul casei, etc).
In living este montat un semineu pe gaz cu aprindere cu telecomanda si reglare a flacarii, produs de firma Faber (Olanda)
La etaj sunt 4 dormitoare: un dormitor matrimonial de 20 mp cu balcon spre curtea din spate, dressing de 9 mp si baie proprie de 9 mp; 2 dormitoare de cate 18 mp fiecare, dintre care unul are baie proprie de 5 mp; un dormitor de 16 mp, langa care este situata o baie de 6 mp si un hol de acces la scara de 15 mp.
Mansarda este open space, are suprafata utila de 90 mp si este impartita astfel: zona cinema cu proiector si ecran de proiectie care coboara din tavan, zona cu masa pentru jocuri de carti si dormitor deschis si o baie de 19 mp cu Jacuzzi.
Mansarda este foarte luminoasa, datorita celor 6 ferestre velux montate in acoperis, dintre care una are senzor de ploaie.
Scara interioara este produsa de firma Rintal (Italia) si este din lemn cu finisaj in culoarea nucului (ca si usile de interior)
In partea dinspre curte, vila dispune de o terasa acoperita in suprafata de 50 mp.
In curte exista un barbeque, iar gradina este amenajata integral cu gazon, brazi, tuia, mesteceni, ienuperi, salcii, pomi fructiferi etc. Sistemul de irigatie este produs de firma Hunter.
Totodata, curtea beneficiaza de drenaj pentru evitarea acumularilor de apa dupa ploaie si put de apa cu hidrofor pentru asigurarea apei necesare udarii gradinii pe perioada verii.
La strada, vila dispune de 3 locuri de parcare, care pot fi suplimentate cu inca un loc in curte.
Vila este situata intr-o zona retrasa a complexului, pe o strada circulata doar de catre cei care locuiesc in zona. Nici pe strada si nici in zona nu exista santiere in curs.
Complexul beneficiaza de paza, iluminat stradal, strazi asfaltate / betonate, pizzerie, club cu piscina, terenuri de tenis si fotbal, gradinita, spalatorie auto, cabinet veterinar, sala fitness, minimarket mega image la intrare.
Se poate vinde si mobilata integral.

Pret 390.000 euro

Facilitati
Alarma
Centrala
Ac
Instalatii sanitare noi
Instalatii electrice noi
Gradina
Curte pavata
Curte amenajata
Terasa
Apa + canalizare
Cablu TV