Vanzare vila Domnesti

Vandut
vanzare vila domnesti_1_350. vanzare vila domnesti_1_350.
vanzare vila domnesti ascom 2jpg350
vanzare vila domnesti ascom 30jpg350
vanzare vila domnesti ascom 4jpg350
vanzare vila domnesti ascom 5jpg350
vanzare vila domnesti ascom 6jpg350
vanzare vila domnesti ascom 70jpg350
vanzare vila domnesti ascom 80jpg350
vanzare vila domnesti ascom 9jpg350
Image Slider
350 m2
6 camere
Nivele: P+1
Carmen Busi

 

Vila exceptionala localizata in Ansamblul/Complexul Rezidential Curtea Domneasca-Domnesti-Ilfov

Ne bucuram sa va putem prezenta aici una dintre cele mai interesante proprietati din apropierea Bucurestiului. Veti beneficia de o vila cu finisaje si mobilier de lux, obiecte deosebite de decor,  toate importate din strainatate, care acceseaza toate nivelurile. Incepand din aprilie pana in octombrie veti putea beneficia de  piscina deschisa, apoi veti savura un cocktail intins pe sezlong la soare.
Vila de vanzare a fost construita in perioada 2011 si masoara o suprafata utila de 350mp la care se adauga curtea in suprafata de 994 mp, curte exceptionala (brazi argintii, mesteceni  impresionanti, diverse plante, trandafiri, etc.), piscina, finisaje deosebite (granit la interior si la exterior, parchet de lux) si mobiler de lux, 2 centrale (gaze si electrica).
Suprafata utila a vilei este de 280mp si cuprinde  zone distincte: zona de zi, zona de lucru, zona matrimoniala, zona copiilor, zona invitatilor.
Zona matrimoniala, care masoara 107mp este formata din: dormitorul  matrimonial in suprafata de 45mp cu acces spre terasa si zona de plante exotice, dressing room, sala de baie in suprafata de 11mp, doua dormitoare cu suprafete de 17,45mp respectiv 13,16mp, baie 5,25mp precum si un hol generos de 11mp.
Zona de zi include: living room propriu zis pentru o seara frumoasa de povesti cu prietenii si spatiul bucatariei ce masoara peste 110 mp – extrem de luminos si foarte apreciat de actualii proprietari, fiind spatiul in care savureaza cafeaua de dimineata pe fotoliu sau se regasesc cu copiii in cursul serii, precum si zona de lucru – biroul in suprafata de 27mp completat de sala de fitness in suprafata de 28mp.
Sistemele de securitate concentrice si monitorizare permit proprietarilor sa isi traiasca in fiecare zi in liniste visul de a locui in natura – la limita orasului.
Beneficiile pe care le poate oferi proprietatea urmatorilor locatari sunt: spatiu si intimitate, lumina din abundenta in toate zonele casei (orientare spre sud), acces la piscina si clubul cartierului, cote mici de impozitare si poate in primul rand posibilitatea de a locui impreuna cu intrega familie departe de zgomotul orasului, insa la 30 min de centrul acestuia.
In Ansamblul Rezidential Curtea Domneasca vei gasi gasi un cartier/complex rezidential modern, cu spatii generoase, unde sa te simti acasa.
Casele din Ansamblul/Complexul Rezidential sunt cele mai frumoase din zona (chiar si din Bucuresti, datorita spatiilor comune extinse si stilului traditional), cu elemente traditionale care se imbina perfect cu finisajele, dotarile si utilitatile acestuia.
Spatiile generoase din complex nu le gasesti la nici un complex similar, fiind paradisul copiilor, unde se pot plimba si juca in voie. Complexul este IDEAL pentru familii si copiii acestora. Curtea este o oaza de verdeata!
Ansamblul Rezidential Curtea Domneasca este localizat in Domnesti si are numeroase avantaje, cat si facilitati:
-Piscina, Brutarie, Cofetarie, Restaurant, Gradinita Universul Copiilor;
-Accesul pana la Ansamblul Rezidential se poate face face rapid, se afla la doar 2,5 km de Soseaua de Centura, app.10 km de la Hotel Marriott;
-Casa/vila de vanzare este spatioasa, cu terasa mare, suprafete extinse (mai mare fata de imobilele din ansamblu);
-Complexul cu spatii verzi si drum interior de app.3 km-paradisul biciclistilor, rolelor, alergarilor, hover board, etc.;
-In aproprierea zonei: Militari-Prelungirea Ghencea;
-Diverse scoli in apropriere, in proiect chiar si in complex.

Pretul de vanzare 350.000 Euro

 

Facilitati
Alarma
Centrala
Ac
Instalatii sanitare noi
Renovat
Instalatii electrice noi
Porti
Gradina
Curte pavata
Curte amenajata
Terasa
Apa + canalizare
Cablu TV