Vanzare vila Dorobanti

vanzare vila dorobanti_1_374. vanzare vila dorobanti_1_374.
vanzare dorobanti ascom 2jpg374
vanzare dorobanti ascom 3jpg374
vanzare dorobanti ascom 4jpg374
Image Slider
410 m2
11 camere
Nivele: S+P+2
Carmen Busi

ASCOM REAL ESTATE  va ofera spre vanzare o vila in zona Capitale, Dorobanti, chiar in centrul acestui cartier frumos de case si proprietati cu o valoare arhitecturala deosebita.

Vila este compusa din Subsol+Parter+Etaj1+Etaj2 cu o suprafata totala de 410 mp, dispune de 3 apartamente, garaj,  balcoane, 2 terase. Imobilul se prezinta intr-o stare excelenta, neavand nevoie de consolidare, beneficiind de o scara din lemn, camere inalte, parchet clasic;  nimic nu a fost reconditionat sau refacut, toata cladirea fiind exact cum a proiectat-o si executat-o binecunoscutul HORIA CREANGA.

Imobilul nu este monument istoric, avand o arhitectura deosebita, construit in anul 1937 de catre promotorul arhitecturii moderne din România din acea perioada : HORIA CREANGA.
Terenul aferent proprietatii are 255mp, cu o deschidere la strada de 19m, imobilul avand o amprenta la sol de 109mp, incluzand si un garaj.

Casa are actele si schitele originale(1937).

Structura de rezistenta a imobilului permite constructia unui al treilea nivel. Imobilul necesita renovari atat exterioare cat si interioare, dar nu consolidare.

Pretul acestui imobil este de 720.000 euro.

 

Facilitati
Terasa
Necesita renovare
Apa + canalizare