Vanzare vila Pipera

Vandut
vanzare vila de 5 camere in zona pipera_1_188. vanzare vila de 5 camere in zona pipera_1_188.
vanzare vila pipera ascom 2jpg188
vanzare vila pipera ascom 3jpg188
vanzare vila pipera ascom 4jpg188
vanzare vila pipera ascom 5jpg188
vanzare vila pipera ascom 6jpg188
vanzare vila pipera ascom 7jpg188
vanzare vila pipera ascom 8jpg188
vanzare vila pipera ascom 9jpg188
vanzare vila pipera ascom 10jpg188
vanzare vila pipera ascom 11jpg188
vanzare vila pipera ascom 12jpg188
vanzare vila pipera ascom 13jpg188
vanzare vila pipera ascom 14jpg188
vanzare vila pipera ascom 15jpg188
vanzare vila pipera ascom 16jpg188
vanzare vila pipera ascom 17jpg188
vanzare vila pipera ascom 18jpg188
vanzare vila pipera ascom 19jpg188
vanzare vila pipera ascom 19jpg188
vanzare vila pipera ascom schita terenjpg188
vanzare vila pipera ascom schita parterjpg188
vanzare vila pipera ascom schita etajjpg188
Image Slider
190 m2
5 camere
Nivele: P+1
Carmen Busi

Te vei bucura din plin de un camin spatios si primitor, aflat departe de agitatia orasului si totusi in mijlocul acestuia.
Vila in suprafata de 190 mp  detine 2 nivele: P+1. Suprafata totala a terenului este de 320 mp. Per ansamblu, vila reuneste 3 dormitoare, 3 bai, dinning room, bucatarie si living room.

La parter se afla  living room, dinning room, bucataria si o baie. Bucataria inchisa, mare si luminoasa, are toate elementele de care ai nevoie pentru a te simti imediat ca acasa: corpuri de depozitare, aparatura electrocasnica, pereti din sticla , masa de 4 persoane, totul amenajat ultramodern. Amplasate calculat, ledurile cu lumina eficienta din bucatarie constribuie decisiv la armonizarea de stil a acestui spatiu. Nuantele deschise ale pardoselii din aceasta incapere se afla in contrast cu nuantele intunecate ale mobilierului din lemn, care permit depozitarea alimentelor si a veselei. Dupa ce servesti masa in spatiul de dining, poti merge sa iti bei cafeaua chiar pe terasa vilei,  relaxat,  avand o priveliste frumoasa, in curte.
Livingul are o extindere mai mult decat generoasa si se remarca prin calitatea ireprosabila a finisajelor. Vitraje ample garanteaza o atmosfera luminoasa, in timp ce inaltimea creeaza senzatia de grandoare.

La etaj se afla 3 dormitoare, 2 bai  si un hol generos cu vedere printr-un perete de sticla catre zona de livingroom. Toate incaperile au suprafate generoase si se bucura de lumina naturala. Dormitoarele detin o varietate larga de texturi care dinamizeaza paleta subtila de culori. Baile au un design ultramodern, cu linii simple si culori aerate. Acestea includ spatii de stocare pentru diversele produse cosmetice si de igiena, ferestre de aerisire,  cada si dus.

In plus, vei mai beneficia de aer conditionat si centrala termica, ferestre de tip termopan, zone vitrate foarte mari, acces la internet, cablu tv si telefon, curte libera frumos amenajata si 2 locuri de parcare.

Imobilul se afla in zona Pipera - Iancu Nicolae, cunoscuta pentru locuintele exclusiviste si facilitatile excelente. De aici poti ajunge imediat la cele mai bune scoli private si in complexul comercial Baneasa Shopping City.

Poti achizitiona vila pentru pretul de  330.000 euro.

Facilitati
Centrala
Ac
Instalatii sanitare noi
Renovat
Instalatii electrice noi
Gradina
Curte pavata
Curte amenajata
Terasa
Apa + canalizare
Cablu TV